Urmărește emisiunea live


Ce a spus Grindeanu despre Dragnea. O sală întreagă l-a aplaudat

Ședința comună a Senatului și Camerei Deputaților în care Guvernul condus de Sorin Grindeanu va fi supus votului de încredere al Parlamentului a început miercuri.

"Vă mulțumesc pentru participarea la această ședința comună.

Aș dori ca în deschidere să le mulțumesc celor care m-au propus în această funcție și care mi-au fost alături în alcătuirea echipei și a programului de guvernare. Subliniez că prima propunere a PSD, doamna Sevil Shhaideh, ar fi fost o variantă excelentă", a spus Sorin Grindeanu.

"Salut în mod deosebit echilibrul domnului Dragnea care, în ultimele săptămâni, s-a comportat ca un adevărat om de stat, punând interesul național deasupra interesului personal sau de partid", a mai spus Sorin Grindeanu, moment în care s-au auzit ropote de aplauze din sală.

[citeste si]

Cuvântul de ordine: normalitate

Sorin Grindeanu a mai declarat că își propune ca țintă o Românie normală, în care anormalitatea să fie o excepție, nu o regulă.

"Eu vă propun astăzi o altă țintă care, în opinia mea, le include pe toate celelalte (n.r. — din programul de guvernare) — România normală. Vă propun și îmi propun ca la finalul mandatului pe care mi-l încredințați astăzi, dacă veți vota în favoarea guvernului, să avem o altă țară, în care oamenii să trăiască bine și să se bucure de aceleași drepturi și libertăți. Acesta ar trebui să fie obiectivul principal al viitoarei guvernări. Îmi doresc o țară normală, în care lucrurile să fie așa cum trebuie să fie, în care anormalul să fie o excepție, și nu o regulă. Primul semn de normalitate e ca politicienii aleși în funcții publice să respecte ceea ce au promis în timpul campaniei electorale și să pună în practică toate măsurile pentru care au primit votul cetățenilor", a subliniat Grindeanu.

El a arătat că își mai dorește o țară în care creșterea economică să se regăsească în bunăstarea cetățenilor.

"Scopul tuturor acțiunilor noastre este bunăstarea celor care ne-au votat și care plătesc taxe și impozite. (...) Nu venim la guvernare pentru a face statistici frumoase pe hârtie, iar creșterea economică n-are nicio valoare dacă nu se regăsește într-un fel sau altul în buzunarele românilor", a afirmat Grindeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel