Ce a spus Dîncu după ce Dragnea a închis telefonul la Realitatea TV

[] []

05 ian 2017 / 09:10
Salveaza PDF Comentarii

Liviu Dragnea a spus, la Realitatea TV, că Vasile Dîncu trebuie să fie coordonatorul proiectului de sărbătorire a 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

După ce a Liviu Dragnea a închis telefonul, Vasile Dîncu a făcut o mărturisire.

"Mi-ați făcut o surpriză interesantă. Vreau să spun două lucruri. Așa cum el a dezvăluit multe dintre discuțiile și proiectele noastre, și eu aș putea să spun ceva. Este singurul politician - dintre cei cu care am lucrat - care a gândit și a putut să conceapă, la un moment dat, un proiect pentru România, un proiect transpartinic. Nu a primit un răspuns pe măsură din partea celorlalte forțe politice. El a fost tot timpul dispus să facă un proiect cu toate partidele. Cu nimeni nu am reușit să vorbesc acest lucru. Aveam aceeași viziune în ceea ce privește socialul și România", a spus Vasile Dîncu la Realitatea TV în emisiunea lui Octavian Hoandră.

"Liviu Dragnea este singurul politician care a venit din București și care a fost o voce pentru Transilvania. A spus că s-a procedat greșit cu Transilvania. Acum este cel care cunoaște cel mai bine problema Transilvaniei. Este cel care va promova interesele acestei zone", a mai zis Vasile Dîncu.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25