Urmărește emisiunea live


Ce a răspuns Mazăre, întrebat despre prima noapte în arest

Înalta Curte de Casație și Justiție judecă astăzi dacă primarul Radu Mazăre va fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Înainte să ajungă în fața instanței, după ce a fost coborât din dubă, Mazăre a fost întrebat de jurnaliști cum a fost prima noapte de arest: "Amestecat. Și boabe și tocat!".

În dosarul în care edilul este acuzat că a primit o șpagă de 175.000 de euro pentru a-i facilita unei societăți câștigarea unei licitații, procurorii ar avea în vizor și un parlamentar, care, spun sursele presei, ar fi chiar fratele primarului din Constanța, senatorul Alexandru Mazăre.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost reţinut, marţi noapte, pentru 24 de ore, de către procurorii anticorupţie, în urma audierilor de la sediul central al DNA, urmând ca edilul să fie prezentat instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

După prima noapte în arest, jurnaliștii l-au întrebat pe Mazăre dacă s-a simțit mai bine decât în Madagascar, acolo unde își petrece uneori vacanțele, dar edilul a preferat să nu răspundă.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, are, potrivit ultimei declaraţii de avere, un teren în Madagascar luat în concesiune cu unul dintre fraţii săi, un apartament în Bucureşti, o şalupă, aproape 300.000 de euro cash, acţiuni la mai multe firme, totodată el împrumutând 600.000 euro unei persoane, conform Mediafax.

Potrivit ultimei declarații de avere, postate în luna iunie a anului trecut pe site-ul Primăriei Constanța, Radu Mazăre deține câte patru procente din două terenuri în București, unul în suprafață de 24,16 metri pătraţi, iar celălalt de 35,68 metri pătraţi, achiziționate în anul 2009.

Mazăre are şi 1,7 hectare de teren în Madagascar luat, în anul 2012, în concesiune cu fratele său Mihai. De altfel, el a fost în mai multe vacanţe în Madagascar şi anunţase că va merge acolo şi de Paşte. Mai mult, Mazăre spunea că pe terenul de 1,7 hectare vrea să construiască şapte bungalow-uri şi un restaurant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel