EXCLUSIV  Ce a primit Marius Pieleanu în cutia poștală- FOTO

Roxana Neagu / 19 ian 2018 / 19:42 Salveaza PDF Comentarii

Sociologul Marius Pieleanu, directorul AVANGARDE, a arătat, pentru DCNews, ce a primit în cutia poștală. 

Marius Pieleanu a trimis două fotografii pentru DCNews cu afișele pe care le-a primit în cutia poștală. Sociologul afirmă că aceste foi au fost distribuite în tot orașul Chitila. 

Prin materialele distribuite, oamenii sunt chemați la protestele din 20 ianuarie 2018, când se anunță a fi ”revoluția generației noastre”. Sociologul Marius Pieleanu se întreabă de unde au avut cei care organizează protestele bani pentru tipărire și distribuire. 

Iată ce a primit Marius Pieleanu în cutia poștală: 

(w670)

(w670)

"Toate drumurile duc la Bucuresti. "Revolutia" generatiei noastre" este denumirea evenimentului ce strânge protestatarii la București, de la ora 18:00. Oamenii ies la proteste pentru că "schimbarea este posibilă". Motivele "revoluției" sunt: "Nu uităm despre modificarea codului fiscal, formularul 600,etc.”

Jandarmeria le-a transmis un mesaj: ”Jandarmeria Capitalei asigură fără discriminare protecţia tuturor persoanelor care aleg să-şi exprime opiniile în mod paşnic. Sesizaţi imediat jandarmilor orice problemă care ar putea afecta desfăşurarea paşnică a manifestaţiei. Jandarmeria este o instituţie echidistantă, care asigură ordinea şi siguranţa publică, garant al drepturilor constituţionale ale cetăţenilor, cât timp aceştia le exercită paşnic”. 

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +7    Negative: -7
Scarlett Johansson, un nou single

George Mihail Pârvan / 20 apr, 21:22

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14