Ce a găsit o femeie în caserola cu struguri. I-a pierit pofta instant!

O femeie a trăit un șoc de zile mari, după ce a cumpărat o caserolă cu struguri din supermarket și a văzut ce conține.

O femeie din Viena a avut poftă de o gustare sănătoasă, așa că s-a decis să meargă la magazin să cumpere două caserole de struguri. Când a desfăcut caserolele cu fructe, a rămas fără cuvinte. Ceva mişca printre boabele de struguri.

Când cumpărăm alimente din supermarketuri ar trebui să fim atenţi şi să cercetăm bine produsele neambalate. Ideal ar fi să mergem cât mai des la piață, deoarece de cele mai multe ori produsele din magazine sunt importate iar prin ambalaje se pot ascunde diferite viețuitoare. Au fost atâtea cazuri în care clienţii au găsit tarantule, scorpioni sau chiar şerpi în lădiţele cu banane. În anul 2010, o femeie din Texas a găsit în batonul de ciocolată un dinte uman, care conținea și o plombă. În același an, un bărbat a descoperit în punga cu legume congelate o broască.

În momentul în care a deschis caserola, a remarcat că printre boabele de struguri se ascundeau mai mulți păianjeni. Femeia s-a speriat, însă nu s-a panicat foarte tare, deoarece credea că este vorba de niște păianjeni inofensivi. Ulterior a aflat că strugurii pe care i-a cumpărat au venit la pachet cu păianjeni veninoși și extrem de periculoși pentru om.

Strugurii proveneau din Chile, iar păianjenii la fel. Chiar dacă mușcătura acestora nu este foarte dureroasă, se aseamănă cu înțepătura de viespe, veninul este destul de periculos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel