Ce a făcut Tudor Chirilă la ”Vocea României”: Mi-am exprimat dorința ca momentul să NU apară la TV. Îmi pare rău

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a adus o serie de clarificări pe contul de Facebook, în urma gestului din cadrul emisiunii „Vocea României”.

„Zilele de filmare la Vocea Romaniei sunt lungi si mai obositoare decat poate par pe TV. De multe ori ajungem sa spunem sau sa facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face in mod obisnuit. Sigur, atunci cand emisiunile sunt inregistrate, nu live, avem si relaxarea ca echipa de productie va edita si va "curata" imaginile cu noi, incat ele sa ajunga la publicul de acasa intr-un mod decent.

Îmi pare rău pentru imaginile deplasate din episodul de azi (n.r. vineri) Vocea Romaniei in care m-am lasat dus de val si m-am dezbracat in timpul filmarilor. Sunt major, imi asum ca au fost gesturile mele, dar mi-ar fi placut ca producatorii sa nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorinta ferma ca momentul asta sa nu apara, dar n-am reusit sa induplec pe nimeni. Asa ca I did it, I own it”, a scris Tudor Chirilă pe contul său de Facebook.

Mesaje pe Facebook

Ulterior, internauții i-au scris mai multe mesaje. Redăm câteva dintre ele:

Momente memorabile! Orice show trebuie sa mai aibă și momente din acestea foarte distractive.

Prea mult circ, mai puțină voce... și nu mă refer la momentul mai sus amintit...

Eu te urmăresc și te admir de mulți ani, dar trebuie sa recunosc ca sunt ușor dezamagita de felul in care îl tratezi pe Brenciu. (Chiar dacă nu sunt fan!) Nu ți se potrivește! Eu te-am admirat mereu in primul rând pt ceea ce ești tu ca OM și asta ar trebui sa primeze, nu show-ul. Ma bucur pt ceea ce ai scris mai sus. Asta confirma ceea ce am spus! Acesta e adevăratul Tudor.

Tudor, noi te stimam mult, ne placi, mai ales pentru tot ce faci in privinta miscarii civice dar sincer, da...ati fost un pic bufoni...

Apreciez tare asumarea ta, cât și faptul ca ți-ai fi dorit sa nu apară totuși pe TV. Recunosc ca inițial am fost dezamăgit, insa postarea ta ma face sa înțeleg ca suntem totuși, oameni.


Vezi AICI poze cu Tudor Chirilă și gestul de la Pro TV


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel