Ce a discutat noul premier cu ambasadorul SUA la Palatul Victoria

Premierul interimar Sorin Cîmpeanu a oferit mai multe detalii despre întrevederea pe care a avut-o vineri, la Palatul Victoria, cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm.

Sorin Cîmpeanu a precizat că a avut 'o discuție foarte bună' cu oficialul american, în care a afirmat angajamentul Guvernului interimar de continuare a celor asumate prin Parteneriatul Strategic.

'Am avut o discuţie foarte bună cu ambasadorul Statelor Unite şi cu Însărcinatul cu afaceri. (Am discutat-n.r.) despre angajamentul Guvernului interimar de continuare a tuturor celor asumate în cadrul Parteneriatului Strategic, la nivelul tuturor sectoarelor, (...) despre probleme specifice, cum ar fi pregătirea aniversării a 55 de ani de existenţă a programului Fulbright, anul acesta fiind anul în care, pentru prima oară, România are o contribuţie egală cu contribuţia SUA, (...) despre evenimentele din sfera activităţilor specifice NATO. Toate aspectele au fost finalizate cu satisfacţie de ambele părţi', a afirmat Sorin Cîmpeanu, la finalul vizitei efectuate la Spitalul de Copii 'Grigore Alexandrescu' din Capitală.

Premierul interimar a discutat, vineri, la Palatul Victoria, cu ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel