Ce a discutat Iohannis cu Trump: I-am spus FRANC

Președintele Iohannis a vorbit despre conversația pe care a avut-o cu președintele american Donald Trump.

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la Palatul Cotroceni, președintele României a fost întrebat despre discuția telefonică pe care a purtat-o în weekend cu omologul său american Donald Trump.

„Datele care pot fi comunicate public din această conversație au fost cuprinse în comunicatul pe care l-am dat după convorbire. A fost o discuție caldă, foarte bună.

E evident că am discutat despre măsurile pe care le-am luat și noi, dar și ei în această pandemie. Am discutat despre problema materialelor de protecție, problema ventilatoarelor. Președintele Trump m-a întrebat imediat dacă avem nevoie de ventilatoare. I-am spus că da, că avem nevoie și el mi-a precizat că va analiza și va trimite cât se poate de repede ventilatoare în România.

Am discutat evident despre impactul economic, despre măsurile de relaxare pe care le au ei în vedere, și despre măsurile pe care le avem noi în vedere, dar și despre securitatea flancului estic al NATO, flac estic unde ne aflăm și noi.

I-am spus foarte franc președintelui Trump că noi contăm pe Statele Unite ale Americii și pe NATO pentru a asigura securitatea noastră pe flancul estic”, a precizat Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel