Ce a descoperit un bărbat în barca sa. "Nu s-a mai văzut așa ceva la noi în zonă!"

captură video
captură video

Apariție neobișnuită pe barca unui navigator de meserie! Nimeni nu se aștepta să vadă așa ceva în această zonă!

Un localnic din statul Florida a trăit o experiență surprinzătoare în timp ce se afla pe o barcă la Naples Sailing and Yacht Club din Napoli. Todd Dillman, proprietarul serviciului de remorcare maritim TowBoat US Naples-Marco Island, se pregătea să plece să tracteze o barcă din golf când a observat un urs negru în zona Royal Harbour.

La început, a fost uimit să observe acest animal sălbatic în zonă, având în vedere că urșii nu erau obișnuiți să trăiască în apropiere. După ce a realizat câteva fotografii pentru a surprinde acest moment cu totul neașteptat, s-a întors la bordul bărcii pentru a-și relua activitatea. Cu toate acestea, a avut o nouă surpriză când a ajuns în mijlocul bărcii și a văzut că ursul nu plecase ci... urcase la bord. „Am fost oarecum uimit că era un urs în Royal Harbour”, a declarat el pentru NBC2 News. „Am făcut câteva fotografii, iar după ce am lipsit câteva minute l-am văzut pe barcă. Nimeni nu m-ar fi crezut dacă nu filmam momentul”, a adăugat acesta. 

                                                   

Bărbatul a mărturisit că, în tot timpul cât a navigat, s-a întâlnit cu diverse animale sălbatice precum crocodili, aligatori și chiar rechini, însă niciodată nu s-a așteptat ca un urs negru să apară pe barca sa.

Ursul a rămas timp de aproximativ o oră la bordul bărcii, explorând fiecare colț. Potrivit lui Dillman, această experiență a fost cu adevărat uluitoare și de neuitat. „Nu am mai văzut așa ceva înainte”, a spus bărbatul. 

Cum a ajuns ursul pe barcă? Împins de foame. Animalul și-a părăsit habitatul natural, care include zone umede împădurite și terenuri înalte, pentru a căuta hrană. În cele din urmă, Todd Dillman a contactat Comisia pentru Pește și Fauna Sălbatică din Florida pentru o intervenție, astfel că ursul curios a fost preluat și dus la adăpost.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel