Ce a declarat Simona Halep după corecția aplicată adversarei la Guangzhou

SIMONA HALEP - GUANGZHOU. Românca Simona Halep s-a calificat miercuri în sferturile de finală de la Guangzhou, turneu dotat cu premii totale de 226.000 de dolari, după ce a trecut în două seturi de Timea Babos, scor 6-4, 6-0.

Vezi și: Simona Halep și-a zdrobit adversara! Cu cine va juca în sferturi

SIMONA HALEP - GUANGZHOU. Principala favorită la câştigarea competiției nu a reuşit să se desprindă în primele 40 de minute ale meciului, când conducea cu 5-4. De la acel moment, Simona Halep s-a descătuşat şi a câştigat șapte game-uri consecutive, în care a pierdut doar nouă puncte. Mai mult, sportiva noastră şi-a adjudecat 20 dintre ultimele 23 de puncte ale meciului, având chiar şi o serie de 10 puncte la rând câştigate.

SIMONA HALEP - GUANGZHOU. "M-am simţit foarte bine azi, pentru că am jucat bine. În primul set, ea a jucat bine, dar în cel de-al doilea a fost mai uşor, pentru că am făcut nişte puncte bune în momentele importante. Sunt fericită că am ajuns în sferturi.

SIMONA HALEP - GUANGZHOU. Mi-e indiferent dacă joc în sesiunea de zi sau în cea de noapte. Am câştigat câte un meci în fiecare dintre ele. Totuşi, parcă seara e mai bine, pentru că nu mai străluceşte soarele şi e un pic mai răcoare, chiar dacă umiditatea este încă crescută", a declarat Simona Halep la finalul partidei, conform digisport.ro.

SIMONA HALEP - GUANGZHOU. Simona Halep va evolua în sferturile turneului câştigat anul trecut de Monica Niculescu împotriva Denisei Allertova (locul 74 WTA), cea care a învins-o pe Bojana Jovanovski, scor 6-3, 7-6. Cele două se întâlnesc în premieră în circuitul de simplu, joi, de la ora 14:00.

Citește și: Monica Niculescu, victorie în meciul de la Guangzhou

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel