Ce a afectat discursul lui Ponta la lansarea propriei sale fundații

Fostul premier Victor Ponta a transmis, joi, pe pagina sa de socializare, un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au fost prezenți la lansarea fundației "Black Sea Regional Projects 2020" și mărturisește că singurul impediment al evenimentului a fost o gripă "accentuată care i-a afectat grav și vocea și alocuțiunea de deschidere".

Fundaţia "Black Sea Regional Projects 2020", condusă de fostul premier Victor Ponta, a fost lansată miercuri seara. Alături de membrii fondatori ai Fundației, la eveniment au fost prezenți și preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, Dean Thompson, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, precum şi alţi reprezentanţi ai Corpului diplomatic acreditat la Bucureşti.

"Mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături ieri seară la momentul oficial de lansare al BSRP 2020!

Putem începe activitățile pe care ni le-am propus într-o echipă de oameni cu viziune, proiecte și expertiză (așa cum nu există nicăieri în alta parte în România)!
De azi sunt operaționale și www.bsrp.ro și conturile oficiale de Facebook și Twitter.
https://facebook.com/BlackSeaRegionalProjects/
https://twitter.com/bsrp_2020", a scris Victor Ponta, într-un prim-mesaj pe Facebook, după lansarea oficială a fundației pe care o conduce, Victor Ponta.

Totodată, fostul premier notează, într-un post-scriptum, ce probleme i-a creat în seara lansării oficiale a fundației sale o gripă puternică. 

"PS - Singurul impediment de aseară - gripa accentuată care mi-a afectat grav și vocea și alocuțiunea de deschidere! Dar mă fac repede bine. Mulțumesc invitaților pentru înțelegere!", a adăugat Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel