CE, răspuns la scrisoarea PSD. Victor Negrescu: Să sperăm că liberalii nu vor face rău României

Comisia Europeană atrage atenția asupra modificărilor privind legislația electorală făcute de guvernul de dreapta, transmite europarlamentarul Victor Negrescu. 

"Este clar din mesajul primit din partea președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, cu privire la sesizările făcute de Partidul Social Democrat la derapajele anti-democratice inițiate PNL. Este o dovadă clară a faptului că apelurile noastre privind respectarea normelor și valorile europene au fost întemeiate și că demersurile făcute pe lângă instituțiile europene și socialiștii europeni au fost cele corecte", transmite Victor Negrescu într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Ce se arată în scrisoare

"În scrisoare, reprezentanta Comisiei Europene afirmă că executivul european susține recomandările Comisiei de la Veneția privind nemodificarea legislației electorale cu mai puțin de un an înainte de alegeri și anunță faptul că situația este monitorizată atent de instituțiile europene. Este necesar ca liderii politici de dreapta să se oprească înainte ca România să fie sancționată, mai ales că tocmai se discută condiționarea fondurilor europene de respectarea legislației europene. Să sperăm că liberalii nu vor face rău României punând pe primul loc interesul lor strict electoral.

Stânga românească a fost acuzată de multe, dar nu vom permite ca România să plătescă prețul unui comportament lipsit de responsabilitate", apreciază Victor Negrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel