CCR, decizie. Ciolacu: Cine se crede Ludovic Orban? Ludovic al XIV-lea, Ceauşescu?

Ludovic Orban  foto Agerpres
Ludovic Orban foto Agerpres

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a criticat reacţia premierului Ludovic Orban cu privire la decizia CCR referitoare la transportul de persoane.

"A luat în unanimitate decizia CCR. Cum îţi permiţi tu, chiar dacă eşti prim-ministru să comentezi o decizie a CCR, despre ce stat de drept vorbim? Tot ce ne-au vândut în ultimii trei ani jumătate este fals şi a fost o minciună. Cine se crede Ludovic Orban? Ludovic al XIV-lea care spune 'statul sunt eu'? Cine este el? (...) Cum poţi să fii atât de meschin? (...) Cum poţi în România în 2020 să-ţi doreşti să dispară Opoziţia? Despre ce democraţie vorbim? Cine este? Ceauşescu? Nu vedeţi că i s-a urcat la cap, nu mai e coerent. CCR a hotărât astăzi că (...) este neconstituţional ce ai făcut, omule, opreşte-te!", a spus Marcel Ciolacu, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

Sesizarea PSD, admisă de CCR

Premierul Ludovic Orban a declarat, astăzi, că nu este de acord cu decizia Curţii Constituţionale, care a admis sesizarea PSD asupra proiectului în domeniul transportului de persoane, pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea, scrie Agerpres.

Curtea Constituţională a României a admis, miercuri, sesizarea PSD asupra proiectului pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane, pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea. De asemenea, CCR a admis şi sesizarea PSD asupra proiectului referitor la Institutul Naţional al Magistraturii, pentru care Guvernul Orban şi-a asumat, de asemenea, răspunderea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel