CCIR: Seminar important pentru mediul de afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie a României în parteneriat cu reprezentanțele diplomatice ale Indoneziei, Malaysiei și Vietnamului, organizează seminarul intitulat ”Doing business in Southeast Asia”


Evenimentul are scopul de a furniza informații concrete și relevante pentru companiile și organizațiile de afaceri românești interesate de cele trei piețe.

Vor fi prezentate oportunitățile de comerț și modalitățile de accesare a acestor piețe precum și date specifice cu privire la potențiale provocări cu care se pot confrunta firmele românești, cum ar fi reglementările vamale și comerciale sau diferențele culturale.

De asemenea, vor avea loc discuții despre principalele sectoare economice cu potențial comercial pe relația cu România. Printre acestea se numără: industria farmaceutică, lemn și mobilă, industria metalurgică, aparate și echipamente electrice, IT, industria alimentară, industria chimică, transporturi, mase plastice și turism.

Seminarul informativ va fi susținut de specialiști din cadrul reprezentanțelor comerciale ale statelor participante: EU-Indonesia Business Network (EIBN), Malaysia External Trade Development Corporation (MATRADE), Ambasada Republicii Socialiste Vietnam – Biroul Comercial , Asociația oamenilor de afaceri vietnamezi din România.

Înscrierile la seminarul ce va avea loc în limba engleză, se vor face până la data de 13 iunie 2017. Evenimentul se va desfășura miercuri, 14 iunie 2017, în intervalul orar 10:00 – 13:30, la CCIR Business Center.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel