CCIR: Prin organizarea Topului Național al Firmelor CNIPMMR încalcă grosolan legea privind protecția mărcilor

Foto: gov.ro
Foto: gov.ro

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a luat act cu surprindere asupra organizării de către CNIPMMR, pe  30 octombrie, a evenimentului sub titulatura de „Topul Național al Firmelor din România”.

CCIR realizează, începând din anul 1994, Topul Național al Firmelor (TNF), fiind singura instituție abilitată prin lege să stabilească o astfel de ierarhie la nivelul întregii țări.

În acest context, titulatura „Topul Național al Firmelor” este marcă înregistrată de către CCIR la OSIM având valabilitate cel puțin până în anul 2025. CCIR realizează clasamentul Topul Național al Firmelor prin interclasarea clasamentelor județene, validate de Camerele de Comerț și Industrie Județene, având la bază o metodologie unică, complexă și unitară implementată la nivel național.

Din nefericire, evenimentul organizat azi de către CNIPMMR prin impostură și cu încălcarea nepermisă a legii privind protecția mărcilor înregistrate, a expus mediatic înalți demnitari ai Statului Român, fără ca aceștia să aibă cunoștință că participă la un eveniment care contravine normelor legale în vigoare prin titulatura fraudulos folosită.

Constatând această situație, CCIR își rezervă dreptul de a acționa conform legii, pentru ca astfel de evenimente care eludează normele și dispozițiile legale din România să nu mai poată fi organizate în viitor și să producă reale prejudicii, precizează CCIR într-un comunicat de presă primit la redacție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel