CCIR-Misiune economică în Georgia

În perioada 10 – 14 februarie 2018, Camera de Comerț și Industrie a României în colaborare cu Level Tour și cu sprijinul reprezentanțelor diplomatice ale României și Georgiei, vor organiza o misiune economică în Georgia, respectiv Tbilisi și Mtskheta.

Companiile românești vor avea  posibilitatea să-și promoveze produsele pe o piață în continuă dezvoltare cum este piața Georgiei. De asemenea, un punct forte al Forumului organizat de  Camera de Comerț și Industrie  îl va reprezinta  întâlnirile de lucru cu partenerii georgieni.

Zonele de interes identificate în relațiilor economice și comerciale se referă la  sectoarele  IT, hidro-energetic, agricultură şi industria agro-alimentară, construcţiile civile şi infrastructură, transporturile maritime de marfă și persoane precum și turismul cultural și de agrement.

Forumul Româno-Georgian din luna februarie va beneficia și de un zbor direct București-Tbilisi, participanții putând opta pentru servicii de cazarea într-un hotel de 4 stele, cu mic dejun. De asemenea, vizitarea capitalei Tbilisi și a orașului Mtskheta, cu obiective turistice extraordinare înscrise în patrimoniul mondial UNESCO, fac parte din programul  acestui sejur.

Mai multe informații puteți afla accesând: http://ccir.ro/event/misiune-economica-georgia/

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel