CCIR: Gala Topul Național al Firmelor, ediția 2017. Cele mai premiate domenii

Aflată la cea de-a XXIV-a ediție, Gala Topul Național al Firmelor are în  clasament cele mai semnificative domenii din  industrie și servicii, urmate de comerț. După cifra de afaceri, comerțul are o pondere de 41,8% din cifra totală de afaceri a companiilor, urmată de industrie și servicii.

Cele 12.377 din Topul Național al Firmelor 2017 companii însumează un total de cifră de afaceri de aproape 150 miliarde euro, un profit din exploatare de circa 12, 5 miliarde euro și 1.346.664 de salariați.

În funcție de profit, cele mai profitabile companii sunt în domeniul industrie, cu un profit de 39,6% din profitul total și o pondere a profitului de 9% din cifra de afaceri a companiilor din industrie. Conform Topului Național al Firmelor, 2017, numărul de salariați a crescut cu 6,9% față de cifrele din clasamentul din anul anterior (1,34 milioane).

Camera de Comerț și Industrie a României va premia joi 9 noiembrie 2017, cei mai performanți oameni de afaceri din România, în cadrul Galei Topului Național al Firmelor, ediția a XXIV-a, la Centrul Expozițional Romexpo.

Rezultatele deosebite consemnate în Topul Național al Firmelor, ediția 2017, se vor regăsi în catalogul tipărit și în versiunea electronică care va pune la dispoziția celor interesați toate firmele clasate pe primele 10 locuri. Topul Național al Firmelor, ediția 2017 – o ediție de excepție!

Informații de background

La realizarea clasamentului Topul Național al Firmelor 2017 au fost analizate 651.051 de bilanţuri financiar-contabile ale companiilor active în România. Dintre acestea, 186.568 de bilanțuri au intrat în competiția pentru primele 10 poziții în clasamentul național, în conformitate cu metodologia de realizare a topurilor de firme implementată de Camerele de Comerț în toate judeţele ţării.

Citește mai mult: http://ccir.ro/event/gala-topul-national-al-firmelor-2017-editia-a-xxiv-a/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel