CCIR: Gala Topul Național al Firmelor, ediția 2017. Cei mai performanți oameni de afaceri, premiați

Camera de Comerț și Industrie a României organizează, pe 9 noiembrie, Gala Topul Național al Firmelor 2017, una dintre cele mai prestigioase manifestări de business din România. Topul reprezintă  oglinda situaţiei reale a economiei şi reflectă schimbările care au loc la nivelul mediului de afaceri în fiecare an.

România a fost lider între statele europene în ceea ce privește creșterea economică în 2016,  cifrele regăsindu-se  în clasamentul realizat anual de Camera de Comerț și Industrie a României – Topul Național al Firmelor. Clasamentul este realizat pe baza unei metodologii complexe şi unitare la nivel naţional, prevăzută de lege şi implementată de fiecare Cameră la nivel de judeţ. Topul analizează indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat.

Topul Naţional al Firmelor premiază cele mai performante companii din 7 domenii de activitate – industrie, servicii, comerţ, turism, cercetare-dezvoltare şi high-tech, agricultură, silvicultură şi pescuit şi construcţii.

Ediția a XXIV-a din 2017 a Topului Național al Firmelor a clasat pe primele 10 locuri (1-10) la nivel naţional aproape 12.400 companii – operatori economici din diferite sectoare de activitate: peste 4.300 din industrie, peste 3.400 din servicii, circa 2.600 din comerț, 309 din turism, 462 din cercetare-dezvoltare și high-tech, 633 din agricultură, silvicultură și pescuit și 592 din construcții. Companiile clasate pe primele locuri însumează o cifră de afaceri totală de aproape 150 miliarde euro, un profit din exploatare de circa 12,5 miliarde euro și aproximativ 1,37 milioane  de salariați.

Camera de Comerț și Industrie a României va premia, joi 9 noiembrie 2017, cei mai performanți oameni de afaceri din România, în cadrul Galei Topului Național al Firmelor, ediția a XXIV-a, la Centrul Expozițional Romexpo.

Rezultatele deosebite consemnate în Topul Național al Firmelor, ediția 2017, se vor regăsi în catalogul tipărit și în versiunea electronică care va pune la dispoziția celor interesați toate firmele clasate pe primele 10 locuri. Topul Național al Firmelor, ediția 2017 – o ediție de excepție!, se arată într-un comunicat al CCIR.

Citește mai mult: http://ccir.ro/event/gala-topul-national-al-firmelor-2017-editia-a-xxiv-a/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel