CCIR: Consultări ale lui Ludovic Orban, prim-ministrului desemnat, cu sistemul cameral

Mihai Daraban și Ludovic Orban
Mihai Daraban și Ludovic Orban

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României,  a primit astăzi, 17 octombrie, la sediul CCIR Business Center, vizita premierului desemnat, dl. Ludovic Orban. 

În cadrul întrevederii, Președintele CCIR, dl. Mihai Daraban, a făcut o prezentare a situației reale a economiei românești, o radiografie a evoluției macroeconomice a României din ultimii ani și a perspectivelor pentru perioada 2019-2022.

„Camera de Comerț a fost în permanență un martor imparțial al transformărilor pe care le-a suferit economia României. Am urmărit deciziile guvernanților, ne-am implicat și am susținut proiectele de dezvoltare în care am crezut. Suntem pregătiți să facem mai mult pentru antreprenorii români și ne exprimam dorința de a beneficia de deschiderea Guvernului României", declarat dl. Mihai Daraban.

Mihai Daraban: Camera de Comerț a fost în permanență un martor imparțial al transformărilor pe care le-a suferit economia României

Cu acest prilej, președintele CCIR a înaintat o serie de propuneri de sarcini pe care Camera de Comerț și Industrie a României ar putea să le preia. „Externalizarea acestora, dinspre guvern către CCIR ar putea marca schimbarea de care au nevoie antreprenorii români", a mai declarat dl. Daraban.

CCIR va rămâne pe deplin angajată în susținerea antreprenorilor și a mediului de afaceri din România prin discuțiile cu autoritățile administrației publice, dezvoltarea proiectelor cu partenerii externi si inițiativele de diplomație economică pe diverse spații geografice de interes pentru oamenii de afaceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel