Urmărește emisiunea live


CCIB organizează joi Forumul de Afaceri România - Principatul Monaco

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) organizează, joi, Forumul de Afaceri România - Principatul Monaco, unde invitat special este Robert Filon, ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Principatului Monaco în România, cu reşedinţa la Roma.

Evenimentul se desfăşoară în marja misiunii economice organizate de Monaco Economic Board, Monaco Chamber of Commerce şi Consulatul Onorific al Principatului Monaco în România, care se va afla în Bucureşti în perioada 11 - 13 septembrie a.c. Principalul obiectiv al forumului vizează stabilirea de contacte între reprezentanţii mediului de afaceri român şi membrii misiunii economice din Principatul Monaco, care activează în: consultanţă şi cercetări de piaţă; marketing digital; sănătate, îngrijire şi industria cosmetică; industria de curăţenie; asigurări; papetărie pentru şcoli şi birouri.

Delegaţia include, de asemenea, şi o asociaţie de binefacere. Reprezentanţii companiilor monegasce au oportunitatea de a face o scurtă prezentare a activităţii lor şi a oportunităţilor de cooperare cu firmele româneşti, urmând ca apoi să intre în dialog cu oamenii de afaceri din ţara noastră, interesaţi de identificarea de noi clienţi, furnizori sau parteneri de afaceri, cunoaşterea condiţiilor şi posibilităţilor investiţionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel