EXCLUSIV  Cazurile de Covid-19, modificate. Răzvan Cuc (PSD): Totul a fost o urzeală strict pentru putere, ca să desfășoare alegerile

Răzvan Cuc, la DCNewsTV / Foto: Crișan Andreescu
Răzvan Cuc, la DCNewsTV / Foto: Crișan Andreescu

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a reacționat la interviurile DC News privind acuzația că Ludovic Orban ar fi falsificat cifrele Covid-19 în luna decembrie, în calitate de premier, pentru a putea desfășura alegerile.

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a comentat la interviurile DC News știrea zilei: „Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a pus pe Facebook, în dialog cu Violeta Alexandru, că premierul Orban a falsificat cifrele de infectare în luna decembrie pentru ca alegerile să se poată desfășura.”, după cum a amintit analistul politic Bogdan Chirieac. 

Este un lucru foarte grav. Cred că domnul Voiculescu n-ar trebui să se rezume la Facebook dacă are aceste date și să meargă la Procuratură de îndată pentru că vorbim de doi miniștri, unul în funcție, unul fost, vorbim de un prim-ministru care ne spunea că situația este în regulă și, mai grav, vorbim de președintele care ieșea înainte de alegeri și ne informa că situația este sub control.”, a declarat Răzvan Cuc. 

În platoul DCNewsTV, fostul ministru al Transporturilor a subliniat că „aflăm acum, tot din această monstruoasă coaliție, că totul a fost o urzeală strict pentru putere, ca să desfășoare alegerile. PSD a cerut amânarea alegerilor tocmai din aceste considerente.”

Din punctul său de vedere ca și cetățean, Răzvan Cuc a mai adăugat că „am fost mințit de către Guvern, de către președintele României... Încă o dată, mie mi s-a reliefat că pentru ei nu contează decât puterea. Tot ce au contestat la alte partide ei au pus în practică mai rău și s-au jucat cu viețile oamenilor.”

„Sfătuiesc instituțiile abilitate să se sesizeze și să aibă o discuție de sus în jos pentru că, mai grav, președintele României și prim-ministrul sunt și beneficiari de informații clasificate. Deci, ar fi trebuit să primească datele reale. Dacă le-au primit și au mințit cu bună știință poporul, cineva trebuie să răspundă.”, a mai spus fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, la interviurile DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel