Cazorla, fotbalist, dramă: Medicii mi-au spus să fiu mulţumit dacă mai apuc să mă plimb cu fiul meu

Vineri, cotidianul Marca a prezentat drama trăită de fotbalistul Santi Cazorla.

Mijlocaşul nu a mai jucat de pe 19 octombrie 2016. "Dacă vei apuca să te mai plimbi prin grădină cu fiul tău ar trebui să fii mulţumit", i-au spus medicii lui Cazorla.

Problemele au debutat în septembrie 2013, când, într-un amical, s-a accidentat la glezna dreaptă şi s-a ales cu o fisură a osului. "Iniţial, am suportat-o puţin mai bine (n.r. referindu-se la durere). Dacă mă încălzeam, puteam juca, dar la pauză, când mă mai răceam, începeam să plâng", a spus Cazorla.

În decembrie 2015, s-a operat la genunchiul stâng, iar după un an a suferit o altă intervenţie chirurgicală. Ulterior, a fost nevoit să treacă prin opt operaţii, în doar un an.  

Medicii au descoperit existenţa unei bacterii agresive. Doctorul care s-a ocupat de cazul său a spus că nu a mai văzut aşa ceva. Pentru a-i reface piciorul, a fost nevoie de o grefă de pe antebraţ, acolo unde însă Cazorla avea tatuat numele fiicei sale. 

(w670)

Copertă Marca

[citeste si]

Deocamdată, se află în Salamanca. "Familia mea încă e la Londra, copiii mei au început şcoala acolo. Să fiu singur aici e cel mai greu lucru", spune Cazorla, care visează la momentul în care va putea juca din nou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel