Cazanciuc, replică pentru Iohannis: Cinic este să dezertezi în fața românilor

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele Senatului, Robert Cazanciuc, a dat pe Facebook o replică pentru președintele Iohannis, după ce șeful statului a acuzat PSD de cinism pentru că a introdus o moțiune de cenzură.

Iată ce a postat Robert Cazanciuc pe Facebook cu două ore înainte de începerea ședinței Parlamentului de votare  a moțiunii de cenzură:

”Președintele Klaus Iohannis continuă să se comporte ca Președinte al PNL și nu ca Președinte al tuturor românilor, așa cum îl obligă Constituția. Constituția pare să fi ajuns astăzi o simplă bucată de hârtie călcată în picioare de mahării PNL, dornici să scoată maxim de profit, politic și financiar din criza în care ne aflăm. Domnule Președinte, cinic nu este să folosești instrumentele profunde ale democraței, cum ar fi moțiunea de cenzură, cinic este să dezertezi din fața românilor, așa cum a făcut-o Florin Cîțu în plină pandemie. Cinic este să ții la putere un guvern care prin incompetență și hoție pune în pericol întreaga națiune.Cinic este să amanetezi viitorul țării, atunci când nu ești în stare să oferi soluții pentru deschiderea școlilor, punând astfel în pericol copii, părinții și profesorii.Domnule Iohannis, din respect pentru democrație, faceți apel la senatorii și deputații PNL, să nu fugă din parlament și să-și asume cu demnitate înfrângerea”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel