Caz înfiorător. Și-a ucis fiica prin înfometare pe motiv că ar suferi de cancer

Un caz înfiorător ține prima pagină a ziarelor din Rusia. O adolescentă de 14 ani, Viktoria Demiianova, a decedat din cauza înfometării la care fusese supusă de mama ei pe motiv că ar suferi de cancer. În realitate, femeia și-a ucis fiica printr-o cură de slăbire diabolică. 

Pentru a-și convinge fiica să slăbească, o mamă de 37 de ani din Rusia a mințit-o pe fată că suferea de cancer și diabet și că ar trebui să reducă drastic cantitatea de hrană. Din păcate, Viktoria Demiianova a ajuns să moară de foame urmând dieta diabolică la care a fost supusă de propria mamă. Adolescenta nu cântărea mai mult de 30 de kilograme când a fost găsită fără viață. Mama a fost acuzată de pruncucidere și riscă 20 de ani de închisoare. 

Adolescenta era hrănită doar de două ori pe săptămână

În lunile dinaintea decesului, adolescenta pierduse enorm în greutate. Colegilor de clasă, care începuseră să se îngrijoreze de starea ei fizică, le-a spus că urmează o dietă de înfometare pentru a se vindeca de cancer și diabet.

„Era numai piele și os. Arăta ca o anorexică. Era înfometată acasă”, a mărturisit, pentru Daily Mail, unul dintre colegi. 

„Când mama ei a venit la școală, chemată de profesori, a spus că era suficient pentru Viktoria să mănânce de două ori pe săptămână”, a povestit o altă colegă. 

Anchetatorii au infirmat varianta că fata ar fi suferit de o boală incurabilă. Înainte de a fi ucisă prin înfometare severă, Viktoria era în perfectă stare de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel