Câți bani au cheltuit românii în Vama Veche și Mamaia

Cuplurile şi-au planificat bugete cuprinse de la câteva sute de lei până la câteva sute de euro pentru weekendul prelungit de Rusalii.  

Turiştii care au ales să meargă pe litoral au ales Vama Veche sau Mamaia, ca destinaţii clasice. Mulţi dintre ei spun însă că marea este mai „ieftină” la vecinii bulgari.

La Mamaia, românii au fost pregătiţi să scoată bani mulţi pentru odihnă şi distracţie. Bugetul românilor pentru primul weekend pe litoral a început cu câteva sute de lei şi s-a ridicat chiar până la câteva sute de euro.

„N-am socotit. În momentul acesta n-am socotit deloc. Păi, până acum ne-a costat în jur de 650 de lei. Cazarea costă 460 de lei pentru două nopţi”, a spus o persoană, citată de Mediafax.

„Nu am planificat niciun fel de buget. Nu ştiu cât am cheltuit. Cred că am cheltuit două-trei milioane aseară doar pe plajă, dar cam atât. Am plătit în jur de 500 de lei pe două nopţi la hotel, ceea ce este foarte ok în Vamă”, a declarat o turistă.

„Doar un singur weekend. Păi, cât ar putea să fie, vreo 4-500 de euro pentru anumiţi oameni. Pentru alţii posibil e posibil să coste 200 – 100 euro. Stăm o săptămână. Hotelul costă vreo 250, cam atât”, a mai completat o alta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel