Catherine Zeta-Jones - eroina noului serial Facebook

Catherine Zeta-Jones va fi eroina serialului Facebook "Queen America". 

Catherine Zeta-Jones va fi eroina noului serial al Facebook "Queen America", primul serial al reţelei sociale relatează vineri AFP. Informaţia a fost confirmată de actriţa în vârstă de de 48 de ani, informaţia fiind confirmată de de site-ul specializat Deadline într-un mesaj postat pe Facebook. Contactată de AFP, reţeaua socială nu a dat niciun răspuns până în prezent. 

Serialul de ficţiune va avea ca subiect concursurile de frumuseţe din SUA, a precizat Catherine Zeta-Jones în mesajul ei, alături de ceea ce ea a prezentat drept o fotografie a ei de pe vremea când era o fetiţă care participa la un fals concurs de frumuseţe alături de două dintre prietenele sale. 

[citeste si]

Serialul  evocă povestea lui Vicki Ellis, antrenoarea cea mai căutată din SUA pentru concursurile de frumuseţe ale tinerelor

Potrivit Deadline, zece episoade de o jumătate de oră fiecare au fost deja comandate. Serialul, descris ca o comedie sarcastică, evocă povestea lui Vicki Ellis, antrenoarea cea mai căutată din SUA pentru concursurile de frumuseţe ale tinerelor. 

Nu este primul serial de ficţiune al Facebook, care deja a postat online pe platforma sa, în septembrie, serialul "Strangers", salutat de critică. 

Ceva mai recent, Facebook a plasat online, la sfârşitul lui aprilie, "Skam Austin", serial adaptat după programul norvegian online "Skam", care avea originalitatea de a integra o puternică interacţiune cu reţelele sociale, cu profile asociate personajelor şi mesaje legate de acţiunea serialului. 

Însă "Queen America" este o producţie mai ambiţioasă, cu o actriţă laureată a unui premiu Oscar drept cap de afiş, ceea ce marchează un punct de cotitură pentru Facebook, notează AFP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel