Câteva picături dintr-un produs te vor ajuta să adormi repede. Pune-le pe pernă și bucură-te de toate beneficiile

Câteva picături dintr-un produs te vor ajuta să adormi repede. Pune-le pe pernă și bucură-te de toate beneficiile. Sursa foto: freepik.com
Câteva picături dintr-un produs te vor ajuta să adormi repede. Pune-le pe pernă și bucură-te de toate beneficiile. Sursa foto: freepik.com

Natura poate fi cel mai bun aliat pentru prevenirea unor tulburări. De exemplu, câteva picături din acest produs puse pe pernă te vor ajuta să adormi mai repede.  

 

Uneori, câteva picături dintr-un ulei esențial pot induce o stare de bine. Răspunsurile la problemele legate de sănătate se găsesc adesea în natură. Dar, desigur, medicina este întotdeauna pe primul loc și, în caz de boală, trebuie să mergi la medic. 

Cu toate acestea, câteva trucuri sunt adesea suficiente pentru a preveni apariția unor boli. Important este să știi ce și cum să folosești. La urma urmei, vechile remedii ale bunicii sunt adesea eficiente, de aceea ar trebui să le acorzi creditul pe care îl merită. Prevenția este mai bună decât vindecarea și nu este întotdeauna necesar să apelezi la medicamente. Mai ales pentru problemele care nu sunt grave.

Consumă un pahar cu apă caldă pe stomacul gol: o rețetă chinezească pentru sănătate și vitalitate

Dacă suferi de insomnie, o plantă erbacee îți vine în ajutor. Plantele medicinale sunt aliați prețioși pentru sănătate. Proprietățile și beneficiile lor te pot ajuta să rezolvi multe afecțiuni zilnice.

Ești stresat? Ai probleme cu somnul? Ei bine, există  un remediu natural, care poate combate aceste tulburări. 

Cura tibetană cu usturoi, un remediu natural la îndemână. Iată cum se prepară tinctura

Ajutorul vine chiar de pe balcon sau pervaz, unde stă un ghiveci cu salvie. În antichitate, salvia era numită „ochi limpede”, deoarece acționa ca o punte între realitate și lumea viselor.  

Uleiul esențial de  salvie este util în aromaterapie nu doar pentru a facilita somnul, ci și pentru a  susține sistemul nervos.

Practic, dacă treci printr-o perioadă de stres, suferi de insomnii sau depresie, acest ulei aromat te calmează și îți susține sistemul nervos. Uleiul esențial de salvie poate fi picurat direct pe perna sau pe o minge de bumbac pe care apoi o vei pune în fața de pernă. Alternativ, și uleiul esențial de mușețel este util în același scop.

Apă cu sare pentru dureri în gât și levănțică pentru insomnii: 4 secrete ale medicinei tradiționale

Uleiul esențial de salvie are proprietăți antiseptice. Ai pielea impură sau cu riduri? Poți prepara o mască eficientă anti-îmbătrânire cu ulei de salvie. Pentru a pregăti masca, ai nevoie de 20 de grame de argilă albă, apă distilată și câteva picături de ulei esențial de salvie. Amestecă bine și aplică masca pe față. Lasă masca să acționeze o oră, apoi clătește cu apă caldă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel