Catedrala Mântuirii Neamului. Becali: Au demoni!

Gigi Becali a participat la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului. După terminarea slujbei, Gigi Becali a acordat un interviu reporterilor aflați la fața locului, exprimându-și părerea despre patriotism și demoni. De asemenea, Becali le-a transmis un mesaj celor care hulesc această catedrală. 

"Eu spun că, pentru români, Sfânta liturghie înseamnă patriotism. Nu există patriotism fără Sfânta liturghie. Cel ce spune că e patriot și nu merge la Sfânta liturghie, duminică, nu este patriot! N-am simiți niciun frig, pentru că am fost cu îngerii. Când se săvârșește Sfânta liturghie, atunci coboară toate puterile cerești, heruvimi, serafimi, arhangheli și îngeri, și atunci dacă ești cu îngerii și când cântă îngerii cu tine, mai simți ceva frig? Eu n-am simțit nimic!

Toată familia lui Becali a fost prezentă

Am fost toată familia, mulțumesc Bisericii Române și Patriarhiei, că ne-a dat cea mai mare onoare de a intra primii în Altar, ca să pupăm moaștele Sfintei Ecaterina și ale Sfântului Andrei, dar și să ne apropiem de Sfânta Evanghelie", a spus Becali.

Întrebat de reporterii prezenți la Catedrala Mânturii Neamului ce mesaj le transmite celor care au hulit această catedrală, pe motiv că este prea scumpă, Gigi Becali a declarat:

"Fără Sfânta liturghie nu există Românie. Deci, cel ce spune că e patriot și este român și nu merge la Sfânta liturghie, nu e român. Nu există! N-ai ce să le spui lor, pentru că cei ce au hulit, oricum au demoni, și ei vor huli și mai mult. Pentru că demonul și mai mult se oftică. Ce contează pentru o țară 100 de milioane de euro? Nu contează. N-ați văzut că unul a furat câte o sută de milioane de euro singur, ce mai contează?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel