Cataramă, atac în PNL: Își văd primejduite interesele personale

Crişan Andreescu / 03 iun 2017 / 17:13 Salveaza PDF Comentarii

Viorel Cataramă  și-a exprimat nemulțumirea, sâmbătă, la Botoșani, că PNL s-a comportat, după Revoluție, ca un partid socialist sau populist, în ciuda faptului că s-a declarat de centru-dreapta.

Cataramă a declarat, la o întâlnire cu conducerea filialei teritoriale a PNL, că în interiorul formațiunii există membri "cu vederi de stânga", care prin moțiunea "Politica națională — Calea liberală. #Restart" pe care el o promovează, "își văd primejduite interesele personale".

"Unii colegi au o mentalitate mai mult de stânga decât de dreapta, care promovează pe scena publică ideologii socialiste sau populiste, se tem de această moțiune. De altfel, partidul ca atare, în ultimii 27 de ani, s-a declarat teoretic de centru-dreapta și s-a comportat de centru-stânga, socialist sau populist. Cei care în interiorul partidului au vederi de stânga își văd, prin moțiunea mea, primejduite interesele personale", a afirmat Viorel Cataramă.

El a subliniat că adevărații liberali consideră că moțiunea sa este "binevenită și benefică pentru clarificarea ideologică a partidului".

citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25