Cătăniciu: Răzbunare! Cine a condamnat-o pe Cosma

Steluta Cătăniciu i-a luat apărarea Andreei Cosma, condamnată astăzi la patru ani de închisoare cu executare și a declarat că există două motive pentru care s-a luat această decizie. 

Steluța Cătăniciu acuză faptul că decizia de condamnare în primă instanță a Andreei Cosma nu ar fi dreaptă. Mai mult, a susținut la Sinteza Zilei, de la Antena 3, că unul dintre motive a fost discreditarea. 

"Mă gândeam care ar fi motivele care o determină și pe ea și pe unii din țara asta să creadă că s-a schimbat ceva în justiția din România și că de ieri sau de azi, de mâine, judecătorii, cei care au răspuns la comenzi până la această oră nu vor mai răspunde. Este evident din tot ceea ce spune doamna Cosma că nu este o faptă penală ceea ce a prezentat dânsa și pentru care dânsa a fost condamnată cu o astfel de pedeapsă foarte grea, patru ani de închisoare. Și este evident că a fost condamnată, în primul rând, dintr-o răzbunare pentru că nu e nimic întâmplător, acum să fim serioși că unul din judecători era fostul procuror-șef al unei alte unități de elită, DNA Brașov și fostul consilier al doamnei Kovesi. Deci în primul rând a fost condamnată doamna Andreea Cosma, în primul rând pentru a se răzbuna sistemul pentru că ne aminitim foarte bine înregistrarea în care Portocală spunea că 'l-am arestat pe Ștoalfă pentru că m-a înjurat de mamă'. Ceea ce a făcut doamna Cosma prezentând toate nelegiurile care se întâmplau la DNA Ploiești a fost mult mai mult decât o înjurătură de mamă, cu ghilimelele de rigoare", a declarat Steluța Cătăniciu la Antena 3.

"Dar știți pentru ce se întâmplă aceste lucuri?"

"Iar un alt motiv pentru care a fost condamnată este evident pentru a o discredita. Este foarte ușor pentru doamna Kovesi, în momentul în care va fi chemată în urma acelui denunț, să spună exact ceea ce a spus și înainte cu privire la alte persoane care au făcut denunțuri împotriva dânsei că de fapt acele persoane sunt condamnate penal și oarecum ar fi lipsite de credibilitate. Dar știți pentru ce se întâmplă aceste lucuri? Pentru că în continuare procurorii și judecătorii din țara asta nu răspund. Sunt și eu curioasă să văd cum se vor finaliza acele plângeri formulate împotriva celor doi procurori de la DNA Ploiești pentru că a avut și Iohannis patruzeci și ceva de dosare care s-au clasat toate. Dar eu nu am văzut până la această oră un judecător al Înaltei Curți de Casație și Justiție care să fie sancționat disciplinar", a mai spus membrul ALDE în emisiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel