Cătălina Ponor, primul mesaj după ce a cucerit aurul la bârnă, la Doha

Gimnasta Cătălina Ponor a transmis un prim mesaj pentru fanii săi la o zi după ce a câștigat medalia de aur în finală la bârnă, la World Challenge Cup de la Doha, competiţie internaţională în care a concurat pentru prima dată după retragerea din 2012.

"In sfârșit dupa 4 ani, dupa o operatie in care am tras cu greu si la care încă mai resimt dureri, cu incertitudini daca voi mai reuși sau nu , dupa multa munca si ambiție, am reușit sa fac primul concurs cu un rezultat satisfăcător. Zic satisfăcător fiindcă mai e mult de munca, iar de-abia de acum concursurile si
partea grea incep, dar ma duc inainte mai încrezătoare ! Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi'au fost si sunt alături de mine si m'au încurajat la fiecare pas. Sanatatea este singurul lucru de care atat eu cat si fetele avem nevoie !", este mesajul postat, duminică, pe Facebook, de Cătălina Ponor.

[citeste si]

Sportiva în vârstă de 28 de ani a cucerit, sâmbătă, medalia de aur la bârnă, la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Doha (Qatar). 

Citește și: Cătălina Ponor, medaliată cu aur la World Challenge Cup de la Doha

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel