Cătălin Voicu acuză DNA: Toate înregistrările DNA reprezintă un mixaj

Cătălin Voicu
Cătălin Voicu

Cătălin Voicu a declarat că înregistrările telefonice şi ambientale prezentate ca probe de procurorii DNA reprezintă frânturi, mixaje şi colaje din diferite discuţii purtate cu diverse ocazii cu mai multe persoane, printre care omul de afaceri Marius Locic, fostul şef al Poliţiei Capitalei, Mihai Călinescu sau patronul localului "Select" Liviu Capotă.

"Nu am avut această discuţie - este trunchiată, e un mixaj din alte două convorbiri mai lungi. Nu am înţeles nicio frază cap-coadă, iar pe alocuri nu-mi recunosc vocea", a declarat Cătălin Voicu după audierea mai multor fişiere audio puse în sala de judecată a ÎCCJ, unde s-a luat în discuţie, luni, dosarul în care senatorul PSD este acuzat de trafic de influenţă.

La rândul său, omul de afaceri Marius Locic a declarat de asemenea, în cazul unei înregistrări, că o parte a discuţiei s-a desfăşurat într-o seară, într-un spaţiu public şi nu dimineaţa, în locuinţa lui Cătălin Voicu, aşa cum apare în denumirea înregistrării, în timp ce un alt fragment face parte dintr-o altă discuţie.

Avocaţii lui Cătălin Voicu au contestat atât veridicitatea convorbirilor prezentate cât şi calitatea acestora. "În opinia mea, nu se poate reda această discuţie. Eu nu am înţeles nimic, nici din ascultarea la cască, nici din redarea de astăzi din boxe. Cu ce aparatură s-au făcut înregistrările? Cum s-au făcut transcrierile în aceste condiţii?", a întrebat, retoric, avocatul lui Cătălin Voicu, decanul Baroului Bucureşti, Ion Ilie Iordăchescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel