Cătălin Tolontan, atac la Klaus Iohannis: A vorbit președintele?

Prezent la Cotroceni, Cătălin Tolontan îl atacă în termeni duri pe Klaus Iohannis, după declarațiile de la încheierea CSAT.

"A vorbit președintele? Eu am văzut că a venit un domn impozant care a folosit diateza pasivă și impersonalul. Și eu sunt la Cotroceni și tot aștept să vorbească președintele. Încă îl așteptăm pe președintele României, în curte la Cotroceni, să vină să vorbească. A venit un domn extrem de civilizat, care a citit niște lucruri, rar, apăsat, dar nu am înțeles mesajul. Stăm cuminți, lângă gard, și așteptăm, la Cotroceni, ne uităm în sus, ca la desene animate.

Domnul acela a vorbit în numele CSAT, nu în numele românilor. Eu încă îl aștept pe președintele românilor la Cotroceni, vorbesc serios. Vreau să vină președintele să prezinte punctul de vedere cetățenilor săi. A venit acest domn din partea CSAT și a plecat, eu voiam să îi adresez întrebări. Credeți că pleacă președintele mai devreme azi la Sibiu? Eu nu cred!

[citeste si]

Cetățenii României îl așteaptă pe președintele lor să le explice ce a făcut statul, nu neapărat să le ceară scuze, nu-i sugerez eu ce să spună. Îl așteptăm cu foarte multă răbdare!", a declarat Cătălin Tolontan la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel