Cătălin Scărlătescu, despre femeile din viaţa lui: Îmi doresc

Cătălin Scărlătescu a vorbit la o emisiune tv de la Antena Stars despre femeile care au făcut parte din viaţa lui. Juratul de la "Chefi la cuţite" a dezvăluit şi care este cel mai mare vis al său. 

"Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel putin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. N-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații cu femei foarte mișto.

Nu sunt genul de om să mă afișez, viața mea privată e viața mea privatată, de ce aș face-o acum. Sunt o persoană publică, îmi văd de meseria mea, dar am un zid și viața mea din spatele acelui zid vreau să rămână acolo. Cu cât este mai inteligentă, cu cât este mai inventivă, cu atât este mai fabuloasă. Caut", a spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Îmi doresc un copil

Juratul de la "Chefi la cuţite" a vorbit şi despre cel mai mare vis al lui. 

"Anul acesta este anul meu, îmi doresc foarte mult un copil. Şi sigur o să fac şi asta, anul acesta sigur o să se întâmple", a declarat chef Cătălin Scărlătescu pentru emisiunea Stars Matinal, de la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel