Cătălin Rădulescu explică de ce nu a ajuns la votul moțiunii de cenzură

Cătălin Rădulescu: Eu nu mă duc în Parlament ca să mor sau să-mi las familia pe drumuri, pentru că vrea Simonis sau Ciolacu
Cătălin Rădulescu: Eu nu mă duc în Parlament ca să mor sau să-mi las familia pe drumuri, pentru că vrea Simonis sau Ciolacu

Deputatul Cătălin Rădulescu spune că a absentat de la moțiunea de cenzură pentru că are probleme de sănătate. Acesta  arată că a tușit foarte puternic și a vărsat cu sânge, fapt pentru care a ajuns la spital.

„Probabil că știți că sunt medic, nu sunt nici vânzători de cârnați, ca unii dintre colegii mei, nici conducători de baruri, ca alții și te prezinți la un spital la camera de gardă atunci când ești bolnav, când simți că ai probleme, nu când vrei sau când nu vrei. Eu nu i-am pus să pună moțiunea în ziua în care poate un om să se îmbolnăvească, a fost decizia lor să pună moțiunea în ziua de astăzi. Eu ieri am anunțat că nu mă simt bine, am avut niște discuții cu acest lider Simonis și ulterior l-am și anunțat că am tușit foarte tare și am vărsat sânge, am tușit sânge, ceea ce m-a făcut să mă sperii, după care i-am anunțat că probabil n-o să am cum să vin, pentru că așa a hotărât și familia mea, să mă duc să mă internez și să văd ce am la plămâni.

Am venit astăzi, că am venit de la Pitești, eu nu stau în București ca alții, am venit când mi s-a programat să vin, m-am dus la un spital la care puteam să mă duc, prin colegii mei, să fac radiografie pulmonară, EKG, analize. Am plecat la ora 19.30 din spital. Eu nu mă duc în Parlamentul României ca să mor sau să-mi las familia pe drumuri, pentru că vrea Simonis sau Ciolacu”, a declarat Cătălin Rădulescu, la Digi24.

Alfred Simonis declarase ceva mai devreme că deputatul Cătălin Rădulescu i-a spus personal că a fost contactat de cei de la PNL pentru a-i cere să nu se prezinte la moțiunea de cenzură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel