Cătălin Predoiu: Victor Ponta mergea la braț cu Emil Boc

Cătălin Predoiu, invitat la DC News Live, a spus că deși în prezent Victor Ponta îl critică pe Emil Boc, au fost momente când cei doi mergeau împreună la braț.

"Victor Ponta s-a trezit brusc că apără lemnul, dar acum un an dădea amendamente în Parlament să se taie lemnul. (...) Nu spunem toți că toate pârghiile sunt în mâna premierului? Domnul Ponta vorbește de regimul Băsescu după trei ani de regim Ponta. Să nu mai spun că domnul Ponta este așa ca un fir roșu în toate guvernările de la Năstase și până la cea proprie. A fost om de-a dreapta domnului Năstase.

După aceea, a fost membru în coaliția PDL-PSD. Dânsul era acolo, a fost la braț cu domnul Emil Boc pe care astăzi îl critică. Eu eram un ministru tehnic. Eu așteptam în sala de Guvern - singurel așa, la masa aia mare - până coborau miniștrii de la coaliție. Domnul Ponta cobora la braț cu domnul Boc. Era mai greu să fie chiar la braț, dar erau așa unul lângă altul. Așa coborau de la salonul alb; împreună - ca prietenii - sau certați în funcție de ce discuții aveau acolo. Victor Ponta a fost în miezul deciziei politicie și când s-au făcut acordurile cu FMI, și în alte situații", a spus Cătălin Predoiu la DC News.

Întrebat dacă există vreo fotografie cu Emil Boc și Victor Ponta "ținându-se de mână", Cătălin Predoiu a zis: "Cred că au alți colegi fotografii cu domnul Ponta".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel