Cătălin Predoiu susține că rectificarea bugetară este "baronizare bugetară"

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, susține că rectificarea bugetară făcută de premierul Victor Ponta este o "baronizare bugetară". Liberalul susține că Guvernul ia resursele de investiții și dezvoltarea infrastructurii și le dă baronilor PSD.

"Antreprenoriatul și capitalul românesc au nevoie de un Guvern serios care să nu amăgească cu măsuri temporare, care nu pot fi susținute pe termen lung, un Guvern serios care menține pe termen lung cadrul fiscal. Ceea ce vedem însă în rectificarea bugetară făcută de Ponta (de fapt de Dragnea) este de fapt o 'baronizare bugetară'. Guvernul lui Ponta ia resursele de la investiții și dezvoltarea infrastructurii și le dă baronilor din PSD. 'Rectificarea — amețeală' bugetară este o altă dovadă a lipsei de onestitate a Guvernului lui Ponta", precizează Cătălin Predoiu, într-un comunicat de presă. 

Liberalul susține că cererea PNL cu privire la demisia premierului Victor Ponta nu este stupidă și că Victor Ponta trebuie să se retragă de Guvern cum s-a retras de la șefia PSD. "Îi este mai frică de ceea ce îi poate face PSD, decât îi pasă de economia României", este de părere Cătălin Predoiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel