Predoiu, decizie privind șefia PNL: Nu vă mai cheltuiți resursele!

Cătălin Predoiu a declarat pe Facebook că nu se va retrage și că va candida la președinția PNL și va câștiga competiția.

„Mesaj către suporterii și prietenii mei: ignorați, vă rog, intoxicările „prietenești”! Cu cât mai mult vorbesc ei mincinos despre presupusa mea retragere din cursă, cu atât mai fermă e hotărârea mea să candidez ca să câștig competiția! Mesaj către „prieteni”: nu vă mai cheltuiți resursele cu închipuiri și vise!”, scrie Predoiu pe Facebook.

[citeste si]

Deocamdată oficial în cursă s-au înscris doar Ludovic Orban (din vechiul PNL) și Cătălin Predoiu (din vechiul PDL). Neoficial se anunță că ar mai putea intra în luptă și Raluca Turcan (care deși inițial anunța că NU, în ultima vreme se zbate din greu pentru sprijin), Cristian Bușoi (președintele PNL București și secretar general interimar al partidului), dar și Ilie Bolojan, președintele PNL Bihor și primar al Municipiului Oradea (el este împins de vechea gardă care a pierdut parlamentarele (Alina Gorghiu, Gheorghe Falcă și Vasile Blaga), scrie stiripesurse.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel