EXCLUSIV  Cătălin Predoiu, incident cu Oana Zamfir. "Îmi pare rău"

Oana Zamfir a realizat o emisiune specială, în care a invitat patru candidați pentru Primăria Generală la un tur prin București.

Gabriela Firea, Cătălin Predoiu și Daniel Barbu au plecat la drum cu jurnalista pentru a arăta fețele pe care nu le vedem în mod normal – cum sunt ei ca șoferi, cum se descurcă la parcări, dar și câteva elemente mai personale. Cătălin Predoiu a avut parte de un mic incident: a trecut pe roșu, dar fără a încurca traficul. 

(w670)

Candidatul PNL a comentat acest subiect la DC News Live.

"Sunt și eu om ca toți oamenii, mai greșesc. Am greșit și eu la volan atunci. Mi-am recunoscut greșeala. Nu am încercat să neg. Este totuși o contravenție, nu are legătură cu conducerea unui oraș. Dacă este să ridicăm întrebarea la niveul primăriei, este important să ai capacitatea să spui: domnule, aici nu am dreptate. Au dreptate experții sau colegii din primărie", a zis Cătălin Predoiu la DC News Live.

(w670)

"Am greșit, am greșit. Nu este nimeni perfect. Îmi pare rău că am trecut pe roșu. Vreau să asigur pe toată lumea că nu am reprezentat un pericol pentru nimeni. Pe un interval de 25 de metri erau două semafoare", a mai zis liberalul.

Răspunsul integral la minutul 7:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel