Cătălin Predoiu îi dă în JUDECATĂ pe Dan Șova și Gabriela Firea. "Îmi ține lecții de morală din ușa PUȘCĂRIEI"

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, îi dă în judecată pe Dan Șova și pe Gabriela Firea, cărora le cere daune morale. 

"Ce văd eu e că domnul Șova nu doar că atacă, dar îmi ține lecții de morală din ușa pușcăriei", a fost prima replică a lui Cătălin Predoiu în urma atacurilor purtătorului de cuvânt al PSD, Dan Șova, și a senatoarei PSD, Gabriela Firea, făcută la DC NEWS LIVE. 

Întrebat de către analistul Bogdan Chirieac, uimit de afirmație, "Ce știți?", Cătălin Predoiu a răspuns "Nu știu nimic. Așa-l văd eu, văd ce instituții frecventează mai recent domnul Șova. De doamna Firea n-o să spun nimic rău, că-i o doamnă". 

"Dânșii au făcut o greșeală. N-au atacat opinia mea de om politic, n-au atacat Opoziția, ci au atacat o reputație a unui avocat, clădită în ani de muncă și confirmată în ani de muncă și cred că cel mai bun lucru e să lămurim acest lucru în instanță. O să-i chem în judecată pe domnul Șova și pe doamna Firea și o să lămurim acolo. O să cerem și despăgubiri. Eu nu vorbesc pe colțul  mesei. Vom evalua exact gradul în care aceste declarații au afectat reputația mea ca avocat, practica din anii dinainte de a fi ministru, activitatea altor colegi alături de care am activat și în funcție de asta vom stabili un cuantum de despăgubiri pe care o să-l cerem", a adăugat Cătălin Predoiu, care a precizat că despăgubirile vor fi donate în scopuri caritabile. 

Gabriela Firea și Dan Șova l-au atacat pe Cătălin Predoiu, întrebând ACL dacă și-l asumă ca premier deși ar fi cauzat mai multe probleme, ca avocat, unor companii gigant din economia românească, precum Alro, Arpechim și Rompetrol. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel