Cătălin Predoiu, foc și pară pe doi dintre contracandidații săi

Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, reacționează dur după ce Uniunea Salvați Bucureștiul (USB) a publicat un sondaj de opinie din care reiese că, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, el ar obține doar 8,7% din voturile bucuretenilor, clasându-se după contracandidații săi, Gabriela Firea și Nicușor Dan. "Echipele Dan si Vranceanu – Firea au lansat o campanie a minciunii", acuză candidatul PNL la Primăria Municipiului București.

"In sondajul din februarie, facut cu ocazia desemnarii lui Ludovic Orban, aveam 21% in acel sondaj, fara sa fiu anuntat candidat. La inceputul campaniei aveam 23% in intentiile de vot. Nicusor Dan publica azi un sondaj in care sunt listat cu 8%. Aceasta imi arata etica echipei de campanie a dlui Dan, aceeasi etica pe care o afiseaza echipa de campanie a doamnei Gabriela Vranceanu – Firea.

Acum vedeti de ce mi-am ales sloganul de campanie "Predoiu pentru Bucuresti – Solutia serioasa". Este complet incorect si neserios ce fac echipele de campanie ale domnului Dan si ale doamnei Vranceanu – Firea. Acum este limpede ca dl Dan munceste din greu pentru postul de viceprimar al doamnei Vranceanu – Firea. Acum este limpede cat de sinceri vor fi cu bucurestenii cand vor avea pe mana bugetul de 1 miliard de euro strans din banii dumneavoastra. Echipele Dan si Vranceanu – Firea au lansat o campanie a minciunii. Dl Dan ne spune ca e diferit, dar este exact ca doamna Vranceanu – Firea. De ce oare?", a scris Catălin Predoiu, pe pagina sa de socialziare.

USB a publicat un sondaj de opinie din care reiese că, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, candidata PSD, Gabriela Firea, ar obţine 37,5% din voturi.

Pe locul doi se află candidatul USB, Nicuşor Dan, cu o intenţie de vot de 19,5%. Cătălin Predoiu (PNL) şi Robert Turcescu (PMP) se află la o distanţă foarte mică, având un scor de 8,7%, respectiv 8,4%, în timp ce candidatul ALDE, Daniel Barbu, ar avea doar 3,4% din intenţia de vot.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel