Cătălin Predoiu dezvăluie de ce nu a mers la dezbaterea de la Digi 24

Cătălin Predoiu, prim-vicepreședinte al PNL și candidatul partidului pentru funcția de primar al Municipiului București, își motivează absența de la prima dezbatere televizată între candidații la Primăria Capitalei, susținând între altele și că rivalii săi din bătălia electorală au avut "în fond ocazia să fie admiraţi în toată splendoarea elocinţei lor".

 

"Văd o întreagă dezbatere despre... absenţa mea de la dezbaterea de la Digi. Se găsesc tot felul de "explicaţii", mi se fac procese de intenţii, analize psiho-caracteriologice, acuzaţii răvăşitoare, bineînţeles, chiar mai înainte de a-mi putea exprima punctul de vedere. Imi pare rău că nu pot revela un "mister": a fost pur şi simplu incompatibilitate de program. Noi am propus marţi sau joi, Digi a decis să facă luni, după care ne-a comunicat decizia. Dreptul lor, nimic de comentat, ideal era să fi fost şi o informare completă a contextului în emisiune. Pe de alta parte, nu văd de ce sunt aşa supăraţi unii candidaţi, în fond au avut ocazia să fie admiraţi (nestingheriţi de prezenţa mea) în toată splendoarea elocinţei lor.

Asigur bucureştenii interesaţi de ceea ce am în minte, ca voi aparea la televizor ca să-mi prezint viziunea despre Bucureştiul european", este mesajul postat, marți, de Cătălin Predoiu pe pagina sa de socializare.

Luni seară, a avut loc prima dezbatere electorală între cei mai cunoscuţi aspiranţi la fotoliul de primar al Capitalei. Gabriela Firea, Robert Turcescu şi Nicuşor Dan şi-au prezentat, la Digi 24, planurile legate de principalele probleme cu care se confruntă Bucureştiul, dezbatere la care a fost invitat şi candidatul PNL, Cătălin Predoiu. Acesta a declinat, însă, invitaţia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel