Cătălin Predoiu: Dezinteresul cu care PSD a administrat capitala României afectează direct activitatea economică a orașului

Gabriela Firea promite rezultate pentru bucureșteni, dar nu scoate o vorbă despre "rezultatele" obținute de părinții ei politici la platforma industrială IMGB în privința infrastructurii, afirmă Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Generală.

Prezent joi, 19 mai a.c., la fosta platformă industrială a IMGB, Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a stat de vorbă cu reprezentanții a două societăți comerciale ale căror produse merg în proporție de 95% la export. Starea deplorabilă a infrastructurii platformei industriale IMGB demonstrează dezinteresul și disprețul pe care administrațiile PSD le au față de companiile private care produc în București.

"Sunt aici pentru că vreau să transmit un semnal tuturor bucureștenilor, să fie clar că fără dezvoltarea industriei în București nici România nu poate progresa. O astfel de dezvoltare economică nu se poate realiza acum, când Bucureștiul e condus de o mafie economică, iar doamna Firea, cu tot respectul pentru cât de bun comunicator este, nu are capacitatea de a desțeleni această mafie. Stând de vorbă cu oamenii de aici, mi s-a transmis că principala problemă a lor este tot traficul și infrastructura, pentru că nu-și pot transporta produsele către furnizori în condiții optime, mai ales de timp. Rezolvarea problemei traficului și a infrastructurii în București nu este numai pentru bucureșteanul de rând, ci și pentru toate companiile care produc în acest oraș, plătesc taxe și impozite, dar nu au condiții pentru a-și dezvolta afacerile. În esență, vorbim de dezvoltarea economică a orașului, un punct cheie în programul cu care candidez la Primăria Capitalei", a declarat Cătălin Predoiu în cadrul discuțiilor cu reprezentanții societăților comerciale care își desfășoară activitatea pe fosta platformă industrială IMGB.

[citeste si]

Cătălin Predoiu este soluția serioasă pentru București, știe cum să rezolve problema traficului, infrastructurii de transport fiind prioritatea programului PNL de guvernare locală.
PSD nu este în firea bucureștenilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel