Cătălin Predoiu, despre strategia scoaterii lui Ponta în decor

Cătălin Predoiu, candidatul PDL la președinție României, vrea un proiect pentru o Românie europeană. În acest sens, Cătălin Predoiu vorbește de strategia scoaterii lui Victor Ponta în decor. Liderul PDL, Vasile Blaga,  speră ca până la 1 august să se ştie numele candidatului pentru prezidenţiale.

"În acest moment, obiectivul nostru politic este o dreaptă unită şi puternică şi un proiect pentru o Românie europeană. O dreaptă unită şi puternică înseamnă în primul rând o fuziune între PDL şi PNL, susţin categoric, cu toată convingerea, acest obiectiv. Noi suntem datori să creăm un mecanism politic, un vehicul politic, care să-l scoată pe domnul Ponta în decor şi care să dea României o guvernare pe care o merită, că dea României un proiect de ţară european. Ne-am angajat pe acest drum", a precizat Cătălin Predoiu, după şedinţa Colegiului Director al PDL.

Citește și: Blaga, despre CANDIDATUL la PREZIDENȚIALE: Am trecut peste orgolii

Liderul  PDL, Vasile Blaga, a declarat că Predoiu are tot sprijinul partidului şi va intra "în toate analizele" şi sondajele de cercetare sociologică, care vor stabili profilul candidatului unic al PDL şi PNL la prezidenţiale.

Citește și: PDL a aprobat ALIANȚA cu PNL. Vasile Blaga: "Vrem să colaborăm pe termen lung, nu doar pentru PREZIDENȚIALE"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel