Cătălin Predoiu, despre Cristina Guseth: Vom avea influențe Macovei în Justiție

Cătălin Predoiu nu este de acord cu nominalizarea  Cristinei Guseth la Ministerul Justitiei, motivând că n-ar fi cel mai bun pas înainte și că "este apropiată ideatic de Macovei, deci vom avea influențe Macovei la Justitie".

Într-un interviu pentru Q Magazine, Cătălin Predoiu și-a exprimat rezerve față de nominalizarea Cristinei Guseth la Ministerul Justiției.

"Respect ONG-istul Cristina Guseth, cu care am petrecut o agreabilă seară de discuții pe teme de justiție acompaniați de Monica Macovei, la malul mării, acum vreo doi ani, dar nu știu dacă, "din prima" ministru, e cel mai bun pas înainte. Este apropiată ideatic de Macovei, deci vom avea influențe Macovei la Justiție. Eu aș fi văzut pe cineva de tip Valeriu Stoica la Justiție, un profesor de drept recunoscut unanim, cu o bună cunoaștere a sistemului judiciar și cu dexterități politice, echilibru și dialog în primul rând. Aveam doua nume în atenție", a declarat premierul din umbră al PNL.

[citeste si]

"Strada a fost vocală și clară pentru un guvern fără politicieni. Formal a primit un astfel de guvern. În realitate, nu complet, unii sunt politicieni fără carnet. Eu mi-am asumat fără rezerve capacitatea de guvernare. Sunt trei miniștri în actualul guvern pe care îi aveam în vedere, cu doi chiar am discutat cooptarea în guvern și acceptaseră", a mai spus Predoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel