Urmărește emisiunea live


Cătălin Predoiu: Declarația Parlamentului, o greșeală politică inadmisibilă

 Cătălin Predoiu a declarat, joi seară, la  B1 TV, că declarația privind demisia președintelui Traian Băsescu adoptată, miercuri, de Parlament, a fost o greșeală politică inadmisibilă.

„Ce s-a întâmplat în Parlament a fost o judecare de probe, o asumare de vinovăție. Există o legătură directă între ce s-a întâmplat în 2012 și ce se întâmplă acum. Până acum s-a încercat acapararea justiției, acum s-a schimbat tactica, se încearcă denigrarea justiției", a afirmat acesta.

„Lipsa PDL de la vot este un mesaj implicit că justiția nu se face în Parlament. Acolo a fost o imputare de vinovății, o inculpare de probe. Ce s-a întâmplat acolo nu avea nicio legătură cu Parlamentul. Poziția PNL în privința declarației din Parlament este o greșeală", precizează Cătălin Predoiu.

Citește și: Tăriceanu: Traian Băsescu, COMPLICE. Scandalul este fără precendent

„În plus, s-a mai întâmplat un lucru grav, s-a trimis acea declarație către cancelariile occidentale, ceea ce este inadmisibil. E inacceptabil să externalizezi un conflict politic intern, și pe baza unei minciuni. Ce au făcut Ponta și Tăriceanu este un act clar de subminare a prestigiului României în străinătate. Aici nu ne jucăm de-a interesele personale.", a mai spus candidatul PDL la președinție Cătălin Predoiu.

Citește și: Cozmin Gușă: Victor Ponta, disperat. Legitimitatea Parlamentului, nulă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel