Cătălin Predoiu: "Bucureștiul este un oraș îmbolnăvit de un doctor"

Candidatul PNL  are "soluții serioase pentru un oraș cu probleme mari". Obiectivul său: transformarea unui oraș sub asediu într-un oraș prietenos cu bucureștenii 

Candidatul PNL pentru Primăria Bucureștiului, Cătălin Predoiu, vrea să transforme Bucureștiul dintr-un oraș care acum își asediază locuitorii, într-un oraș prietenos, în care viața este o sărbătoare. Acesta este unul dintre planurile lui Cătălin Predoiu, prezentate pe larg în cadrul unui eveniment care a avut loc ieri seară și în care au fost prezentate "soluțiile serioase pentru un București cu probleme mari". În prezența liderilor PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, a câtorva sute de oameni de afaceri și reprezentanți ai societății civile, Cătălin Predoiu a atins principalele probleme ale Capitalei, "un oraș îmbolnăvit de un doctor", a spus candidatul PNL făcând trimitere la cei 8 ani de mandat ai lui Sorin Oprescu.

"Voi fi coșmarul oricărui Guvern"

"Vreau să fac din București un oraș prietenos cu oamenii săi, în care viața să fie o sărbătoare și nu o luptă perpetuă cu traficul, poluarea și factura la întreținere", a spus Cătălin Predoiu. El face din rezolvarea problemei traficului prioritatea zero a mandatului său. "Voi fi coșmarul oricărui Guvern până ce șoseaua de centura a Capitalei este funcțională, pe patru benzi! Până când metriul va ajunge din Drumul Tabere la Eroilor ", a spus Cătălin Predoiu adăugând că "are forța și știința de a impune aceste obiective oricărui Guvern".

"Voi reda timp bucureștenilor", spune candidatul PNL pentru București făcând trimitere către orele pierdute de oameni în trafic și enumerând soluțiile sale pentru RATB, parcări și transportul alternativ. Parcurile și spațiile pentru sport cu acces liber sunt și ele parte a programului Predoiu pentru București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel