Cătălin Moroșanu a RUPT tăcerea. "E ULTIMA șansă pe care o mai dau politicii". De Ce candidează

Cătălin Moroșanu a vorbit despre candidatura la alegerile locale. Iată care este motivul luptătorului K1. 

Cătălin Moroșanu deschide lista de consilieri pentru Primăria Galați, la alegerile locale 2020.

"Până la urmă am și eu o imagine și e clar că dacă mă duc la război măcar să știu de ce. E și imaginea mea în joc și e clar că-mi doresc să câștig și eu cred că avem o șansă foarte mare. Chiar am un sentiment pozitiv, am fost prin județ, prin oraș și cred că avem șanse", a declarat Cătălin Moroșanu, în direct la B1 TV. 

De ce a prins din nou încredere în politică

Întrebat când i-a revenit încrederea în PNL și în politică în general, mai ales după ce și-a retras candidatura de la alegerile parlamentare din 2016, afirmând că nu se poate schimba nimic în politica din România, el a răspuns: 

"Să știi că în 2016 am avut o dezamăgire foarte mare, trebuie să fiu pe lista de parlamentare în județul Iași, nu a fost să fie, nu discut condițiile în care am fost scos de pe listă, dar pe mine m-a impulsionat faptul că vine o generație nouă din spate, de tineri. E clar că se schimbă generațiile. Am zis: Mă, e ultima șansă pe care o mai dau politicii, hai să mai încerc și acum. Până la urmă ce facem?! Stăm pe margine și lătrăm sau ne implicăm și mergem la război? Până la urmă, în politică este vorba de argumente". 

Mai mult, întrebat dacă sunt mai enervanți adversarii din politică față de cei din ring, Moroșanu a adăugat că "sunt mult mai enervanți. În ring măcar ești face-to-face și care e mai bun și-a câștigat respectul unul în fața celuilalt, dar în politică nu e așa. În politică te războiești cu ăla până la ultimul cuvânt. E mult mai dificil în politică".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel