Cătălin Ivan: Teodor Meleșcanu, înlocuitorul lui Klaus Iohannis la Președinție, susținut de PNL-PDL

crin melescanu
crin melescanu

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a lansat un scenariu inedit despre candidatura lui Teodor Meleșcanu, fost șef SIE, la alegerile prezidențiale 2014. 

Teodor Meleșcanu, înlocuitorul lui Klaus Iohannis la Președinție în caz de incompatibilitate

"Este dreptul domniei sale de a candida, aici nu are nimeni ce să comenteze. Numai că e greu de crezut că cineva, indiferent de experiența politică, de poziția pe care o ocupă, chiar și de șef de serviciu de informații, poate să se hotărască peste noapte să candideze și, fără sprijin din partea nimănui, să ajungă să strângă și semnăturile să le depună. Este evident că domnul Meleșcanu are o susținere. Acum sunt foarte multe speculații, cine-l susține, ce l-a îndemnat, ce l-a hotărât să intre în această bătălie, pe ultima sută de metri. Eu cred că totuși semnăturile nu sunt strânse de societatea civilă, cum încearcă să zică unii și alții, ci în spate sunt tocmai cei de la PNL, PDL, poate nu neapărat toți, gândindu-se că Meleșcanu ar putea fi varianta de rezervă în cazul în care Iohannis primește aviz negativ de la Curtea Constituțională, dar poate susținut de nemulțumiții din PNL și PDL, mai degrabă din PDL, cei mai mulți, care nu-l doresc pe Iohannis", a afirmat, marți, la RFI, europarlamentarul PSD Cătălin Ivan. 

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. ILIE NĂSTASE: Am intervenit, nu l-am dat afară

El consideră că Teodor Meleșcanu este încă un concurent care "se bate pe segmentul de dreapta al electoratului".

"Nu ne îngrijorează, nu ne bucură. Este un om respectabil din toate punctele de vedere și ca experiență, și ca personalitate publică", a precizat Cătălin Ivan. Europarlamentarul PSD nu-i dă șanse lui Teodor Meleșcanu să intre în turul doi, precizând că "este greu de crezut"  atât timp cât a intrat târziu în bătălia electorală și nu are timp să crească suficient de mult ca să ajungă în turul al doilea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel