Anunț Juncker. "Nu numai Dragnea luptă ca Iohannis să mai ia liniştit un mandat, ci şi Preşedintele Comisiei Europene"

Cătălin Ivan, miercuri, 13 septembrie, într-un mesaj publicat pe Facebook, a transmis că "nu numai Liviu Dragnea luptă cu toata energia ca Iohannis să mai ia liniştit un mandat, ci şi însuşi Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker".

"Ca sa fie clar pentru toti, nu numai Liviu Dragnea lupta cu toata energia ca Iohannis sa mai ia linistit un mandat, ci si insusi Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. In discursul despre starea Uniunii Europene, pe langa foarte multe lucruri importante, a fost mentionat si un Summit crucial pentru viitorul UE. Acest Summit va avea ca scop luarea unor decizii foarte importante si se va tine in Romania. Este o veste foarte buna pentru tara noastra.

Imi place foarte mult Sibiul, dar de ce ar trebui acest summit sa aiba loc fix la Sibiu, in an electoral, cand fostul primar al acestui oras va candida pentru inca un mandat de preşedinte al tarii?

Un moment foarte important pentru Romania si pentru Uniunea Europeana va fi umbrit de suspiciunile de implicare in alegerile interne ale unui stat membru. Oare cate alte orase ale tarii s-ar fi putut califica pentru organizarea acestui eveniment? Foarte multe. Cel putin zece.

In rest, un discurs optimist, foarte bun pentru tara noastra. Voi reveni cu mai multe detalii", este mesajul transmis de Cătălin Ivan.

[citeste si]

Amintim că Jean-Claude Juncker a prezentat, miercuri, în fața Parlamentului European, discursul-program anual privind starea Uniunii Europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel